Το εμβληματικό κατάστημα της Λάρισας | Είδη Δώρων Δημητρόπουλος

Δωρεάν Μεταφορικά για Αγορές άνω των 70€ | Χαράζουμε Αρχικά Γράμματα στα Δώρα σας Δωρεάν

ΤΟ ΕΜΒΛΗΜΑΤΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

Δημητρόπουλος. Ιστορία από το 1935.

Το έτος 1935 στη Κεντρική Πλατεία ξεκίνησε την λειτουργία του το πιο σύγχρονο κτίριο της Λάρισας. Στο ισόγειο του κτιρίου αυτού, στην γωνία όπου σήμερα βρίσκονται οι οδοί Μεγάλου Αλεξάνδρου με Κύπρου, ο Ιωάννης Δημητρόπουλος, ο παππούς, στέγασε το κατάστημα του με την δραστηριότητα του Στιλβωτηρίου. 

Λάρισα είδη δώρων και είδη καπνιστού. Φωτογραφία της οικογένειας Δημητρόπουλου από το 1935
Φωτογραφία από το μακρινό 1935

Από εκείνη την μακρινή εποχή και έχοντας περάσει δύο γενεές, η οικογένεια Δημητρόπουλου έμεινε πιστή στην κοινωνία της Λάρισας και στον χώρο που τελικά έγινε συνώνυμος με τα είδη δώρου στην Λάρισα!

Το ιστορικό κατάστημα σήμερα!

Όπως το 1935, έτσι και σήμερα, το κατάστημα μας βρίσκεται στον ίδιο χώρο. Στην Μεγάλου Αλεξάνδρου 1, στην Κεντρική Πλατεία της Λάρισας. Με τεράστια ποικιλία σε είδη καπνιστού αλλά και είδη δώρων για την γυναίκα και τον άνδρα.

Με ενισχυμένη παρουσία πλέον και στο ίντερνετ με το νέο μας, σύγχρονο, εύχρηστο και καλαίσθητο eshop, όπου μπορείτε να βρείτε πλούσιες συλλογές από κορυφαίες μάρκες τις αγοράς, ώστε να επιλέξετε το κατάλληλο για εσάς προϊόν ή το τέλειο δώρο για κάποιο αγαπημένο σας πρόσωπο! Πάντα δίπλα σας ώστε να ανταποδώσουμε την αγάπη που μας δείχνετε όλα αυτά τα χρόνια!

Είδη δώρων στην Λάρισα. Δημητρόπουλος κεντρική πλατεία Λάρισας
Το κατάστημα όπως είναι σήμερα στην Κεντρική Πλατεία της Λάρισας
είδη δώρων είδη καπνιστού στην Λάρισα

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την σελίδα μας Πολιτική Απορρήτου.