Εξυπηρέτηση Πελατών - Είδη Δώρων Δημητρόπουλος

Δωρεάν Μεταφορικά για Αγορές άνω των 70€ | Χαράζουμε Αρχικά Γράμματα στα Δώρα σας Δωρεάν

Εξυπηρέτηση Πελατών

Τρόποι Πληρωμής

ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

Μπορείτε να πληρώσετε την παραγγελία σας στον μεταφορέα κατά την παράδοση της με επιπλέον χρέωση 4€ . Η πληρωμή πρέπει να πραγματοποιηθεί με μετρητά. Θα σας ζητηθεί να υπογράψετε τα αντίστοιχα έγγραφά για να παραδοθεί η παραγγελία σας και η απόδειξη αγοράς θα βρίσκετε μέσα στην συσκευασία των προϊόντων. Σε περίπτωση που έχετε θέσει την παραγγελία σας τηλεφωνικά, επιτρέπεται μόνο η πληρωμή με αντικαταβολή.

ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ως τρόπο πληρωμής κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό. Μόλις ολοκληρώσετε την παραγγελία σας θα σας δοθούν πληροφορίες για τους τραπεζικούς λογαριασμούς των συνεργαζόμενων τραπεζών με την εταιρεία ΙΩΑΝΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ. Αν δεν έχετε πραγματοποιήσει κατάθεση εντός τριών (3) εργάσιμων ημερών η παραγγελία σας ακυρώνεται αυτόματα. Οι συνεργαζόμενες τράπεζες που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για εξόφληση της παραγγελίας σας είναι:

EUROBANK EFG | ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ Α.Ε. | ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ

EUROBANK ΙΒΑΝ: GR12 0260 0230 0005 801 0018 8161    ΤΡ. ΛΟΓ/ΣΜΟΣ: 0026.0023.58.0100188161

ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΙΒΑΝ: GR22 0171 8610 0068 6113 7555 716   ΤΡ. ΛΟΓ/ΣΜΟΣ: 6861-137555-716

ΕΘΝΙΚΗ ΙΒΑΝ:  GR6501103970000039701841528  ΤΡ. ΛΟΓ/ΣΜΟΣ: 39701841528

ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕ ΧΡΕΩΣΤΙΚΗ / ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ

Στο ηλεκτρονικό κατάστημα DIMITROPOULOS1935.gr μπορείτε να πληρώσετε εύκολα και με ασφάλεια μέσω χρεωστικής ή πιστωτικής κάρτας στο ασφαλές περιβάλλον της Eurobank. Να λάβετε υπόψη ότι στο ηλεκτρονικό κατάστημα γίνονται δεκτές μόνο οι πιστωτικές κάρτες οι οποίες έχουν εκδοθεί στην Ελλάδα. Δεχόμαστε κάρτες MasterCard, Visa και Maestro.

MASTERCARD

Αριθμός κάρτας. Οι κάρτες MasterCard έχουν έναν 16-ψήφιο αριθμό της κάρτας. Αριθμός επαλήθευσης κάρτας CVCΟ αριθμός επαλήθευσης κάρτας -ή Card Verification Code (CVC2)- αποτελείται από τα τρία τελευταία ψηφία του αριθμού που αναγράφεται στο πλαίσιο υπογραφής. Σε πολλές παραγγελίες μέσω ταχυδρομείου, τηλεφώνου ή του διαδικτύου ζητείται επιπλέον ο αριθμός επαλήθευση κάρτας, ώστε να διασφαλίζεται ότι ο αγοραστής έχει πραγματικά την κάρτα στα χέρια του και δεν χρησιμοποιεί παλιές αποδείξεις.

MASTERCARD SECURECODE

Με την υπηρεσία MasterCard® SecureCode™, υπηρεσία πιστοποίησης της ταυτότητας του κατόχου της κάρτας MasterCard, παρέχεται πρόσθετη ασφάλεια κατά την πραγματοποίηση των αγορών σας στο internet. Μέσω της χρήσης ενός μοναδικού Προσωπικού Κωδικού Ασφαλείας που εσείς θα δημιουργήσετε και εισάγετε κατά τη διάρκεια των ηλεκτρονικών σας αγορών, ως ένα στάδιο του ηλεκτρονικού ελέγχου, θα μπορείτε να χρησιμοποιείτε με ακόμη μεγαλύτερη ασφάλεια και σιγουριά την χρεωστική σας ή πιστωτική σας κάρτα. Η εισαγωγή της υπηρεσίας MasterCard® SecureCode™ κατά τη διάρκεια μιας αγοράς σε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα επιβεβαιώνει ότι είστε ο εξουσιοδοτημένος κάτοχος της κάρτας. Εάν εισαχθεί λανθασμένος Προσωπικός Κωδικός Ασφαλείας, η αγορά δεν θα μπορέσει να ολοκληρωθεί. Ακόμα και αν κάποιος ξέρει τον αριθμό και τα λοιπά στοιχεία της πιστωτικής ή χρεωστικής σας κάρτας, η αγορά δεν μπορεί να ολοκληρωθεί χωρίς τον Προσωπικό Κωδικό Ασφαλείας.

VISA

Αριθμός επαλήθευσης κάρτας. Ο αριθμός επαλήθευσης κάρτας -ή Card Verification Value (CVC2)- αποτελείται από τα τρία τελευταία ψηφία του αριθμού που αναγράφεται στο πλαίσιο υπογραφής. Σε πολλές παραγγελίες μέσω ταχυδρομείου, τηλεφώνου ή του διαδικτύου ζητείται επιπλέον ο αριθμός επαλήθευση κάρτας, ώστε να διασφαλίζεται ότι ο αγοραστής έχει πραγματικά την κάρτα στα χέρια του και δεν χρησιμοποιεί παλιές αποδείξεις.

VERIFIED BY VISA

Για να ενισχύσουμε την εμπιστοσύνη σας στις online αγορές , προσφέρουμε την υπηρεσία Verified by Visa – μια υπηρεσία που προστατεύει τα δεδομένα του κάτοχου της κάρτας με τον δικό του προσωπικό κωδικό . Είναι τόσο αξιόπιστο, ασφαλές, γρήγορο και εύκολο. Με την υπηρεσία Verified by Visa κατά την διαδικασία πληρωμής ανοίγει ένα επιπλέον πεδίο που συνδέεται με την τράπεζά σας. Εκεί εισάγετε τον προσωπικό σας Verified by Visa κωδικό πρόσβασης και τα προσωπικά σας στοιχεία για να επιβεβαιωθεί ο νόμιμος κάτοχος της κάρτας . Ο Verified by Visa κωδικός πρόσβασης είναι επιπλέον ασφάλεια γνωστή μόνο σε εσάς και την τράπεζά σας.

ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕ PAYPAL

Τώρα μπορείτε να πληρώσετε τις παραγγελίες σας στο ηλεκτρονικό κατάστημα DIMITROPOULOS1935.gr εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια μέσω της διαδικτυακής υπηρεσίας πληρωμών PayPal. Επιλέγοντας τον τρόπο πληρωμής «PayPal», στο τέλος της παραγγελίας μεταφέρεστε απευθείας στη σελίδα της PayPal. Αν είστε ήδη πελάτης της PayPal, μπορείτε να συνδεθείτε στον λογαριασμό σας και να επιβεβαιώσετε την πληρωμή. Όλοι όσοι διαθέτουν έναν τραπεζικό λογαριασμό ή μια πιστωτική κάρτα μπορούν να πληρώσουν μέσω PayPal χωρίς κανένα πρόβλημα. Η συναλλαγή θα γίνει μέσω της πλατφόρμας της PayPal με απόλυτη ασφάλεια. Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαδικτυακή υπηρεσία πληρωμών PayPal στην διεύθυνση: www.paypal.com

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ

Οι τιμές του eshop ισχύουν αυστηρά και μόνο για τις online αγορές.

Tρόποι Αποστολής

Το DIMITROPOULOS1935.gr μπορεί να εξυπηρετήσει πελάτες από όλη την Ελλάδα. Όλες οι αποστολές παραγγελιών γίνονται σε όλες τις πόλεις της Ελλάδας  με τις ταχυμεταφορικές ACS Courier και  ELTA Courier. Οι παραγγελίες σας αποστέλλονται ανάλογα με τη διαθεσιμότητα των προϊόντων συνήθως σε 24 ώρες. Σε περίπτωση που δεν μπορεί να εκτελεστεί η παραγγελία σας για λόγους ανωτέρας βίας (κακές καιρικές συνθήκες, απεργίες κτλ.), θα επικοινωνήσουμε μαζί σας, προκειμένου να μας δηλώσετε αν επιθυμείτε την ολοκλήρωση της. Παρακαλώ σημειώστε ότι για χιλιομετρικές αποστάσεις άνω των 20 χιλιομέτρων από πόλεις που υπάρχει έδρα ταχυμεταφορέα καθώς και σε ορισμένα απομακρυσμένα νησιά ενδέχεται να υπάρξει επιπλέον επιβάρυνση.

ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Eχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσετε, αζημίως και χωρίς να υποχρεούστε να μας γνωστοποιήσετε το λόγο για τον οποίο επιθυμείτε την επιστροφή των προϊόντων, εντός δεκατεσσάρων (14) ημερών από την ημερομηνία που θα τα παραλάβετε. Στην περίπτωση αυτή επιβαρύνεστε μόνο με το κόστος επιστροφής των προϊόντων. Περισσότερες λεπτομέρειες για την επιστροφή προϊόντων μπορείτε να διαβάσετε στην ενότητα Πολιτική Επιστροφών.

ΤΙΜΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Όλες οι τιμές που παρουσιάζονται στους καταλόγους μας συμπεριλαμβάνουν τον Φ.Π.Α. 24%. Οι τιμές αυτές αφορούν τις ποσότητες οι οποίες είναι διαθέσιμες στην αποθήκη μας, ενώ το DIMITROPOULOS1935.gr επιφυλάσσεται του δικαιώματός του να αναπροσαρμόζει τις τιμές.  Για συναλλαγές που πραγματοποιούνται με δόσεις μέσω πιστωτικών καρτών, το ποσό της μηνιαίας δόσης είναι η διαίρεση της τιμής του προϊόντος με τον αριθμό των δόσεων που εσείς επιλέξατε, χωρίς κανέναν επιπλέον τόκο.

Ισχύον Δίκαιο. Oλες οι συναλλαγές που πραγματοποιείτε μέσω του DIMITROPOULOS1935.gr διέπονται από το Διεθνές και Ευρωπαϊκό δίκαιο που ρυθμίζει θέματα σχετικά με το ηλεκτρονικό εμπόριο (Οδηγία 2000/31/ΕΚ, ΠΔ 131/2003) καθώς επίσης και από το Νόμο περί προστασίας των καταναλωτών (Ν. 2251/1994) που ρυθμίζει θέματα σχετικά με τις πωλήσεις από απόσταση.

ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Οι αποστολές επιβαρύνονται με έξοδα αποστολής. Οι εταιρείες ταχυμεταφορών που συνεργαζόμαστε είναι η ACS Courier και η ELTA Courier, με το μεγαλύτερο δίκτυο διανομής, στην Ελλάδα. Στη σπάνια περίπτωση που η περιοχή που διαμένετε δεν εξυπηρετείται από το δίκτυο των courier, το DIMITROPOULOS1935.gr θα σας αποστείλει την παραγγελία σας με εναλλακτικό τρόπο, πάλι με έξοδα μεταφορικών για εσάς.                                                       

Χρεώσεις :

4,50€ ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

4,00€ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

Για αγορές άνω των 70 ευρώ η παραγγελία ΔΕΝ επιβαρύνεται  με έξοδα αποστολής (ως σύνολο των 70 ευρώ λογίζεται η αξία των προϊόντων χωρίς να προστίθενται σε αυτήν το τυχόν κόστος αντικαταβολής  και / ή μεταφορικών)

Δυσπρόσιτες περιοχές.

Αν μένετε σε δυσπρόσιτη περιοχή και το κόστος μεταφορικών εμφανίζεται αυξημένο μπορείτε να επιλέξετε να παραλάβετε εσείς την παραγγελία σας από το πλησιέστερο σε εσάς κατάστημα των συνεργαζόμενων εταιρειών ταχυμεταφορών ACS και ELTA, σύμφωνα με τις προτεινόμενες επιλογές, ώστε να μην επιβαρυνθείτε το επιπλέον κόστος της δυσπρόσιτης περιοχής.

Οι παραγγελίες σας αποστέλλονται εντός 48 ωρών. Σε κάποιες περιπτώσεις όπου η διαθεσιμότητα των προϊόντων είναι διαφορετική (αναγράφεται στο προϊόν) θα ειδοποιηθείτε για την ακριβή ημερομηνία παράδοσης. Σε περίπτωση που δεν μπορεί να εκτελεστεί η παραγγελία σας για λόγους ανωτέρας βίας (κακές καιρικές συνθήκες, απεργίες κτλ.), θα επικοινωνήσουμε μαζί σας, προκειμένου να μας δηλώσετε αν επιθυμείτε την ολοκλήρωσή της. Παρακαλώ σημειώστε ότι για χιλιομετρικές αποστάσεις άνω των 20 χιλιομέτρων από πόλεις που υπάρχει έδρα ταχυμεταφορέα καθώς και σε ορισμένα απομακρυσμένα νησιά ενδέχεται να υπάρξει επιπλέον καθυστέρηση στην παράδοση.

Πολιτική Επιστροφών

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, αζημίως και χωρίς να υποχρεούστε να μας γνωστοποιήσετε το λόγο για τον οποίο επιθυμείτε την επιστροφή των προϊόντων, εντός δεκατεσσάρων (14) ημερών από την ημερομηνία που θα τα παραλάβετε. Στην περίπτωση αυτή επιβαρύνεστε μόνο με το κόστος επιστροφής των προϊόντων.

Παρακαλώ σημειώστε ότι επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο εφόσον:

1. Επικοινωνήσετε με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών στη γραμμή 2410 534732

2. Το προϊόν δεν έχει χρησιμοποιηθεί περαιτέρω της δοκιμής.

3. Οι ετικέτες του προϊόντος δεν έχουν αφαιρεθεί ή καταστραφεί με οποιονδήποτε τρόπο.

4. Επιστραφούν όλα τα συνοδευτικά του προϊόντος όπως το κουτί, η εγγύηση, τα εγχειρίδια λειτουργίας και η απόδειξη αγοράς, καθώς όλα τα παραπάνω αποτελούν μέρος τους προϊόντος.

5. Εάν το προϊόν συνοδεύεται από δώρο, θα πρέπει να επιστραφεί μαζί με το προϊόν.

6. Μας αποστείλετε τα προϊόντα μέσω της ταχυμεταφορικής ACS Courier.

Παρακαλώ φροντίστε η συσκευασία της αποστολής να είναι ασφαλής έτσι ώστε να μην προκληθεί κάποια φθορά κατά την μεταφορά του προϊόντος. Σας ενημερώνουμε ότι το DIMITROPOULOS1935.gr δεν φέρει την ευθύνη σε περίπτωση απώλειας ή καταστροφής του προϊόντος κατά την μεταφορά της επιστροφής. Σε περίπτωση επιστροφής των προϊόντων, η επιστροφή των χρημάτων σας θα ολοκληρωθεί εντός δεκατεσσάρων (14) ημερών από την ημερομηνία παραλαβής των προϊόντων. Σας ενημερώνουμε ότι το DIMITROPOULOS1935.gr δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχών βλάβες και φθορές των προϊόντων μετά την χρήση τους και σε καμιά περίπτωση δεν υποχρεούται σε αντικατάσταση. Για την αντικατάσταση και οποιαδήποτε μορφής επισκευή προϊόντων, αρμόδια είναι μόνο η ίδια η αντιπροσωπεία.

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας, η εταιρεία μας αναλαμβάνει την μεταφορά και παραλαβή προς επισκευή προϊόντων προς και από την εκάστοτε αντιπροσωπεία. Σε αυτή την περίπτωση τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν τους πελάτες μας.

είδη δώρων είδη καπνιστού στην Λάρισα

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την σελίδα μας Πολιτική Απορρήτου.